ενημέρωση αντιπροσώπων για αίτηση υποψηφιότητας στην ΟΜΣΕ

Συνάδελφοι καλημέρα.

Με δεδομένο ότι πλησιάζουμε στις εκλογές της Ομοσπονδίας μας, σας στέλνω την αίτηση υποψηφιότητας για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Ελεγκτική Επιτροπή και σας καλώ να ενημερώσετε τους αντιπροσώπους σας.

Η κατάθεση υποψηφιοτήτων λήγει στις 7/02/2022 και ώρα 12.00 το μεσημέρι. Οι υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν ιδιοχείρως στα γραφεία της ΟΜΣΕ, ηλεκτρονικά στο e-mail της Ομοσπονδίας  (info@omse.gr και omse@otenet.gr ), είτε μέσω ταχυμεταφορών (κούριερ) ώστε να παραληφθούν έγκαιρα πριν τις 7 Φεβρουαρίου. Ταχυδρομικά δεν προτείνουμε να σταλεί, γιατί υπάρχει πιθανότητα να μη τη λάβουμε ποτέ.

Για επαλήθευση της παραλαβής υποψηφιοτήτων, παρακαλώ επικοινωνήστε με τα γραφεία της ΟΜΣΕ στα τηλέφωνα 2410533366 και 2410549724.

Η εκλογοαπολογιστική συνέλευση και οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν με όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6) , στις 12/02/2022, ημέρα Σάββατο και ώρα 10.00π.μ.  

Βασίλης Ντούρας

Πρόεδρος στο απερχόμενο Δ.Σ.

Υ.Γ. όσοι σύλλογοι έχετε πραγματοποιήσει εκλογές παρακαλώ να μας στείλετε το αντίγραφο του πρακτικού αρχαιρεσιών και πλήρη στοιχεία επικοινωνίας με τους αντιπροσώπους, ώστε να ενημερώσουμε το Μητρώο μας και να μπορούν έτσι να συμμετέχουν στην γενική μας συνέλευση και  τις εκλογές.