Διεθνης διαγωνισμος μελισσοκομικης φωτογραφιας

Η Ένωση Μελισσοκόμων Σλοβενίας»(SBA) εγκαινιάζει το διεθνή διαγωνισμό μελισσοκομικής φωτογραφίας. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε συμμετοχές από όλες τις χώρες που μπορούν να υποβάλλουν τις δικές τους ακόμα ανέκδοτες φωτογραφίες. Ο διαγωνισμός επικεντρώνεται σε τέσσερις θεματικές κατηγορίες:

1. Η μέλισσα  και ο κόσμος των φυτών

2. Η ζωή των μελισσών

3. Μελισσοκομικές εργασίες και προϊόντα μέλισσας

4. Παραδοσιακές  κυψέλες / μελισσοκομεία.

Οι φωτογραφίες θα αξιολογηθούν από επιτροπή εμπειρογνωμόνων σύμφωνα με προκαθορισμένα κριτήρια που περιλαμβάνουν: την εκφραστικότητα, την πρωτοτυπία, την τεχνική μελέτη, την αισθητική και τη φυλή μελισσών.

Η επιτροπή θα προτείνει τρεις δημιουργούς  για  την καλύτερη φωτογραφία σε κάθε κατηγορία. Στον δημιουργό  της νικήτριας φωτογραφίας θα απονεμηθεί το χρυσό πιστοποιητικό και οι άλλοι δύο συμμετέχοντες  θα λάβουν το αργυρό και το χάλκινο πιστοποιητικό, αντίστοιχα, ενώ και στους τρεις θα δοθεί επίσης ένα βραβείο.

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή φωτογραφίας είναι η 16η Ιανουαρίου 2017. Η η τελετή απονομής των βραβείων θα λάβει χώρα στην Έκθεση ApiSlovenia 2017 την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, στο Τσέλε της Σλοβενίας. Οι κανόνες συμμετοχής στο  διεθνή διαγωνισμό μελισσοκομικής φωτογραφίας που διοργανώνεται  από την Ένωση Μελισσοκόμων Σλοβενίας (SBA) δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της SBA: http://www.czs.si/objave_podrobno_czs/8007.

Για αναλυτικές πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κ Μάρκο Μπόρκο στο κινητό τηλέφωνο: +386 51 63 72 04 ή στο e-mail: marko.borko@czs.si.